Werkwijze

Niemand hoeft jou, ouder of verzorger van een of meer kinderen, te vertellen wat je moet doen. Jij weet zelf al wat je 'moet' doen. Toch is het soms het fijn om met een onafhankelijk iemand van buitenaf, die geen oordeel over jou of je gezin heeft, te praten over wat jou bezighoudt. Iemand met wie je in vertrouwen praat over jouw problemen met het opvoeden en de twinkel die je daardoor dreigt kwijt te raken. Zo iemand is Twinkelcoach & Co.

Ik ga in alle rust en vertrouwelijkheid samen met jou op zoek naar manieren om de twinkel in jezelf terug te vinden. Wat ik doe om dit doel te bereiken, hangt helemaal af van het soort hulpvraag en wie ik voor mij tref. Voor ouders en verzorgers hanteer ik natuurlijk andere technieken dan voor een kind van vier of een jongere van zestien jaar. Om te ontdekken wat de twinkeldief is en hoe we jouw twinkel terug kunnen vinden, ga ik als volgt te werk:
  • ☆ Eerst maken we kennis in een gratis kennismakingsgesprek van een half uur;
  • ☆ Als dit bevalt, plannen we een intakegesprek van 1 tot 1,5 uur in. Gaat het om je kind, dan ben jij daar als vanzelfsprekend bij;
  • ☆ Tijdens de intake stellen we samen de hulpvraag vast;
  • ☆ Vervolgens gaan we het coaching traject in. Dit Kan 1 sessie zijn, maar soms zijn er wat meer nodig. Iedere sessie duurt 45 - 60 minuten.

Gesprekslocatie

Een huiselijke situatie is het prettigst om met TwinkelCoach & Co aan de slag te gaan. Afhankelijk van jouw wensen gaan we bij jou of bij mij in de praktijkruimte zitten. Betreft je hulpvraag je kind, dan adviseer ik een plek waar je kind zich veilig voelt. Van daaruit kunnen we werken aan zijn of haar ontwikkeling. Groepstrainingen geef ik in mijn praktijk aan huis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of zoek je een coach?
Neem dan contact op met TwinkelCoach & Co.